در این مقاله انواع جعبه های آتش نشانی تک کابین را به تفصیل مورد بررسی خواهیم داد. به شما خواهیم گفت، با توجه به شرایط ساختمان و محل شما کدام جنس فایرباکس مناسب شماست. فایرباکس تک کابین در چه ابعادی ساخته میشود. نقشه فایرباکس تک کابین روکار و توکار را مورد بررسی قرار میدهیم. تجهیزات آتش نشانی قابل استفاده در این جعبه های آتش نشانی را به شما معرفی خواهیم کرد. در انتهای مقاله تعدادی از جعبه های تک کابین سفارشی را خواهید دید.
در تولید این جعبه از ورق روغنی (فولادی) استفاده میشود. و پس از مرحله چربیگیر و فسفاته از رنگ الکترواستاتیک پودری جهت پوششدهی کل سطوح جعبه استفاده میشود. رنگهای متداول مورداستفاده جهت رنگآمیزی این جعبه قرمز، سفید، کرمی است. در شرکت پامچال، جعبه آتش نشانی تک کابین جهت قرارگیری هوزریل آتش نشانی استاندارد، متداولترین مدل فایرباکس تک کابین است. در ادامه نقشه و تصاویر این مدل جعبه را خوهید دید.
جهت مطالعه اطلاعات جامعتر و همچنین مشاهده سایر جعبه های آتش نشانی فولادی اینجا کلیک کنید.
جهت تولید فایرباکس استیل از انواع استیلهای موجود در بازار میتوان استفاده کرد. استیل ضدزنگ (304)، استیل ضداسید (316)، استیل بگیر (430) از انواع استیلهای قابل استفاده در شرکت پامچال هستند. این استیلها در رنگهای نقرهای، طلایی، دودی و رزگلد عرضه میشوند. با مطالعه مقاله “انواع استیلهای مورداستفاده جهت تولید جعبه آتشنشانی” میتوانید اطلاعات جامعی درباره استیل و فایرباکس استیل کسب کنید.
در مکانهایی که رطوبت یا اسیدیته بالا است، باید از جعبه تمام استیل استفاده کرد. جعبه تمام استیل هم به صورت توکار و هم روکار قابل تولید است. اگر میزان اسیدیته بالا نباشد، میتوان جهت کاهش هزینه از جعبه توکار با دربوقاب استیل و بدنه فولادی استفاده کرد. جعبههای بدون قاب (Frameless) از تولیدات جدید گروه صنعتی پامچال است که فقط به صورت توکار ساخته میشود.
برای مشاهده سایر جعبه های آتش نشانی استیل اینجا کلیک کنید.
فایبرگلاس از ترکیب پشم شیشه و مواد پلیمری ساخته میشود. در مقاله “فایبرگلاس بهترین انتخاب برای صنایع دریایی” توضیحات جامعی درباره فایبرگلاس داده شد. همچنین اینکه چرا در مقایسه با سایر فایرباکس ها برای محیط های شرجی و با اسیدیته بالا کاربردی تر است. جعبه آتش نشانی فایبرگلاس به دلیل مکانیزم ساخت و جنس خاص قابلیت ساخت تنها بهصورت روکار را دارد.